Home
Motorcycle Events
Születésnapi Party
Születésnapi Party
Aug 13
Születésnapi Party
Party
Created: 10 Aug
2023, Aug 13, 11:00, Sun
Hungary, Fejér megye, DunaújvárosDunaújváros, Béke krt. 38/D, 2400 Hungary
Free

Description

Ünnepelj Velünk a 2. születésnapunkon! Kedves Édes Vendégeink!Eljött a várva várt pillanat, hogy együtt ünnepeljük a V2 Motorock Cukrászda 2. születésnapját! 2023 augusztus 13-át vedd fel a naptárba, és csatlakozz hozzánk, hogy közösen megünnepeljük ezt a különleges napot!Már két éve szolgáljuk ki örömmel és szeretettel benneteket, és ez idő alatt rengeteg csodás pillanatot oszthattunk meg veletek. Hálásan köszönjük, hogy támogattatok bennünket, és ennek az ünnepnek a jegyében készültünk egy csomó meglepetéssel számotokra! 1.Minden vendégünk, aki minimum 600.- értékben vásárol vendégünk lesz egy isteni gulyáslevesre, amit Mi fogunk elkészíteni bográcsban a cukinál!

2.Szeretnénk létrehozni egy emlékképet, amely bemutatja a V2 Motorock Cukrászdánkban töltött pillanatokat. Ezért arra gondoltunk, hogy készítünk egy nagy fotómontázst, amelyben a mi és a vendégeink közös emlékei jelennek meg, és ezt kihelyezzük a cuki falára!Kérünk titeket, hogy segítsetek nekünk ebben a projektben! Küldjetek nekünk olyan képeket, amelyeket a Cukrászdánkban készítettetek

3. Dunaújvárosban először, bemutatjuk nektek az "Ice Roll"-t, egy isteni és izgalmas finomságot, amit aznap meg is tudtok kóstolni nálunk! És ez még csak a kezdet! A V2 Motorock Cukrászda mindig arra törekszik, hogy a legjobb élményt nyújtsa vendégeinek, és ezen a születésnapi bulin sem lesz ez másképp. Együtt szeretnénk ünnepelni veletek, hiszen nélkületek ez a két év nem lehetett volna ilyen különleges!Ne felejtsétek el meghívni az összes barátotokat és családtagotokat, és készüljetek fel egy felejthetetlen napra a V2 Motorock Cukrászdában!

#V2Motorock #CukrászdaSzületésnap #Dunaújváros #Közösség #Édesség #szülinap #ÜnnepeljünkEgyütt

Event by

Web Site:
https://www.facebook.com/events/949242946333230

Location

Location
Hungary, Fejér megye, Dunaújváros Dunaújváros, Béke krt. 38/D, 2400 Hungary
Comments
No CommentsNo Comments yet. You can write the first
Please Log In or install the app. Comments can be posted only by registered users.
Home
Menu
Posting
Notify
Sign In
Profile
Content creation
Search
See More