At the moment, the website is only a demo version of the app, so some of the features are missing or unavailable. Install the app to access all features.
vanstekfotografie
1w ago

Charity

Zaterdag 20-06-2020 heb ik foto's mogen maken voor de Ho! Ho! Ho! Maxima's Kerstheldenrit 2020. Dit geweldige initiatief zamelt geld in voor het activiteitenfonds van het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Daar wordt hard gestreden tegen kinderkanker en door het fonds worden regelmatig activiteiten georganiseerd om de kleine strijdertjes even de moeilijke tijd te doen vergeten.

Het principe is simpel, zorg dat er zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor het activiteitenfonds! Dit kun je het hele jaar op alle mogelijke manieren doen die je maar kunt bedenken. De ultieme uitsmijter volgt in december met een uitbundige kerstrit: een indrukwekkende stoet motorrijders rijdt, verkleed als kerstman, naar het Prinses Maxima Centrum!
Daar wil jij toch ook aan mee doen! Een goed doel steunen was nog nooit zo geweldig!

Natuurlijk heb ik besloten mijzelf ook in te zetten voor dit initiatief, als fervent motorrijder, maar ook als vader van een driejarige.

Maar nu roep ik heel motorrijdend Nederland op hetzelfde te doen!

Deel dit verhaal, steun, doneer, zet acties op. Bedenk het zo gek maar niet of doe het! En tot slot: sluit aan in de december bij de Ho!Ho!Ho! Kerstheldenrit!! Check de link in bio voor de website!

https://www.maximasheldenkerstrit.nl/

https://www.facebook.com/groups/273971433306981/?ref=share

Nu hoop ik natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen zich in gaan zetten voor die kleine strijdertjes!

Do what you best en alvast bedankt!

0 34
Comments
No CommentsNo Comments yet. You can write the first
Please Log In or install the app. Comments can be posted only by registered users.